Drömmer...

Vad jag önskar att jag hade lite mera ork just nu. Har en lång lista med grejer som jag skulle vilja göra, men orken tryter. Tror jag är ledig för mycket haha. Efter en väldigt intensiv period på nya jobbet så har jag nu haft två låååånga lediga helger i rad. Oerhört skönt.
Idag har vi varit och träffat stora bonusbarnet. En timme i en lekpark i iskyla. Inte så mycket kvalitet över den tiden. Men det var kul att träffa henne igen, av olika anledningar så var det ett par veckor sen sist.
Lilla bonusbarnet bor hos oss på heltid nu. Ska egentligen träffa sin mamma två timmar i veckan, men om det är nånting som är fel i den här staden så är det arbetsgången hos de sociala myndigheterna, that´s for sure! Märkte av bristerna redan när det var sånt ståhej med Bosse och hennes mamma och de har inte presterat särskilt mycket bättre sen dess. Förstår att folk blir knäckta av att ha med dem att göra.
 
Om ett par veckor fyller Lillis två år. Det firar vi med kalas hemma i Småland. R fick själv välja ut inbjudningskorten (gröna med en apa på) och de bör ha landat i en del brevlådor idag. Återstår att köpa lite presenter.
Skickade en önskelista till min mamma igår. Surfade på lekaksbutikernas hemsidor och my oh my! Dockkläder i samma prisklass som riktiga barnkläder och en helt vanlig liten docka för 700 spänn! Är det bara jag som tycker att det är helt horribla priser på leksaker nuförtiden?
Visst om det hade varit eko, fairtrade eller liknande, men det här var ju gammal hederlig skitplast...
Vi försöker hålla nere antalet leksaker, "vuxengrejer" är fortfarande mer spännande, så det blir inga berg av presenter. Funkar ändå inte när vi bor såhär vansinnigt trångt. Längtar efter en rymlig trea....
 
 

RSS 2.0