Turfigur

Igår satt Chris och var ledsen för han visste inte hur han och tunga bebisen skulle kunna ta sig nånstans på ett smidigt sätt. Jag skulle jobba kväll, så bil och bilbarnstol fanns inte tillgängligt. Barnvagnen är hemma hos mamman och hon skulle aldrig få för sig att hit och lämna vagnen här, så det var också uteslutet. 
Så jag föreslog helt enkelt att Chris skulle låna min cykel med tillhörande barnstol därbak. Men vi saknade hjälm, så jag erbjöd mig att titta in i sportbutiken när jag ändå skulle till Ica och hämta ut ett paket. 
 
Sagt och gjort. Gick in på Stadium och upptäcker att de just nu rear ut förra säsongens barnhjälmar. Ny och felfri cykelhjälm till bebis för 50 kronor. 50 spänn istället för 200! Hur ofta händer det?
Traskar ut ur sportbutiken och vidare genom gallerian för att komma till Ica. Slänger ett getöga in på H&M när jag går förbi ingången. Ser en gul bebisbody hänga där så fint på väggen längst in. En gul body! Jag har letat mig tokig efter en enfärgad gul body i en månad nu. Ekologisk bomull till ett ovärdigt lågt pris. Katching!
Sen in på Ica för mitt urpsrungliga ärende. Visade sig att garnet jag hade hemma inte skulle räcka till hela koftan, så jag beställde mer och hoppades att färgerna inte skulle skilja sig alltför mycket från varandra. Det är trots allt flera månader sen jag beställde den första omgången. Packar ihop alla mina grejer och kilar hem igen. Väl hemma öppnar jag garnpaketet och ser att det nya garnet är färgat i samma färgbad som det gamla. Wow!
Borde ha köpt mig en lott eller nåt...
 
Idag vabbade jag frisk bebis medan Chris gick till jobbet (jag var ändå ledig). Styrde upp en fika med Katerina. Hon underhöll bebisen och jag fick lugn och ro. När vi gick tillbaka till cyklarna såg vi att ett galleri precis intill hade öppnat en fotoutställning om Kristian Gidlund just idag. Så vi gick in och kollade på den. Mycket fint!
Sen hamnade vi i en konst- och designbutik som Katten hade kollat upp eftersom hon var på jakt efter en speciell affisch. Massa tjusiga saker där! Insprierande indeed. 
 
Bra dagar alltså.
 
 
 
 

RSS 2.0